Skiep maakt je blij. Je hand in de zak steken om dan verrast te worden door de warmte, de wollige zachtheid, de vrolijke kleurtjes, de mooie look en slimme uitvoering… koken is telkens weer een feestje. Vooral omdat je niet bang hoeft te zijn dat er iets aanbrandt. Het is echt ontspannen koken op deze manier..
Zet je eten klaar als je even tijd hebt. Plaats de (hete) pan in de Skiep, kussen erop en dichtbinden. Je kunt aan tafel als het uitkomt! Slowcooking is geen tijdverlies, juist tijdwinst. Als je eten in de Skiep zit kun je nog gerust andere dingen doen. Ga sporten, winkelen of andere me-time of us-time. Er kan niets aanbranden, je verbruikt geen energie, Skiep is je betrouwbare kookhulp! Het maakt niet uit als je partner later thuiskomt: zet het eten gewoon op tafel als iedereen er is!
Bereid je gerecht zoals altijd en zorg dat de massa door en door heet is. Laat maar even pruttelen.
Tip 1
Deksel moet goed afsluiten.
Hou het deksel op de pot en zet in de Skiep.
Tip 2
Wikkel een handdoekje om je pot. Dit om vlekken, morsen te voorkomen.
Doe het kussen erop en trek de Skiep goed dicht.
Zet ergens neer of neem mee.
Tip 3
Inox, gietijzer of ... : dat maakt niet uit in de Skiep.
Uren later, open je de zak, kookpot op tafel en smullen maar!
Opgelet, gebruik wanten.
Tip 4
Zorg dat je pot voor ongeveer 3/4e gevuld is.
Volg ons via social media, we zullen regelmatig receptjes posten.
Hier al een paar succes-gerechtjes die wij al maakten:
Zalig malse, smakelijke hele Skiep-kip
Rijst natuur of met kruiden
Rijstpap
Peekesstoemp
Spaghettisaus
Allerlei soepen
Rode kool
Appelmoes
Groentenstoofpotjes
Aardappelen met en zonder schil
Stoofvlees
Garen van droge bonen, kikkererwten, etc
....
Alle teksten op Skiep zijn liefdevol geschreven door AV Copywriting
Skiep is een geregistreerd merk